• new-ARK(1)
  • banner2
  • banner1
  • banner3

Babagan awake dhewe

Onan Group

     ONAN Group didegaké ing taun 2006 lan WOW  perusahaan  iki diadegaké ing 2015. We are a company ngarahke ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan pribadi energi lumampah anyar. We kudu desain produk diwasa lan tim pembangunan, tim produksi jamur lan tim produksi. We duwe kemampuan saka Potongan lan OEM produk. Produk utama kita skuter elektrik, motor elektrik, boosters skateboard, pit listrik, karo luwih saka 50 produk. Paten Product, karo peralatan testing sampurna lan tim pembangunan technical kuwat, sing siji saka Enterprises dhuwur-tech China kang.

Swara 10 Taun

Pengalaman Onan Building

Watch video

Bintang By

Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !