• TAN1 dual motor scooter banner
  • banner1
  • new-ARK(1)
  • banner2
  • banner3

за нас

Онан група

     ONAN група е основана во 2006 година и WOW  компанија  е основана во 2015 година ние сме компанија се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на нови алатки енергија одење. Имаме дизајн зрел производ и тимот за развој, производство мувла тим и тим за производство. Имаме способност на ODM и OEM производи. Нашите главни производи се електрични скутери, електрични мотори, скејтборд засилувачи, електрични велосипеди, со повеќе од 50 производи. Производ патенти, со совршена мерна опрема и силна техничка тимот за развој, се една од високо-технолошки компании во Кина.

Над 10 години

Онан зграда искуство

Гледајте Видео

одликуваат со

Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Online Chat !