• TAN1 dual motor scooter banner
  • banner1
  • new-ARK(1)
  • banner2
  • banner3

Tentang Kami

Onan Grup

     ONAN Grup diadegkeun taun 2006 sarta Wah  parusahaan  diadegkeun dina 2015. Kami hiji parusahaan fokus dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan tina parabot énergi leumpang anyar. Simkuring gaduh rarancang produk dewasa sarta tim ngembangkeun, tim produksi kapang jeung tim produksi. Simkuring boga kamampuh ODM na OEM produk. Produk utama urang téh scooters listrik, motor listrik, boosters skateboard, bicycles listrik, jeung leuwih ti 50 produk. Patén-patén produk, kalawan parabot nguji sampurna jeung tim ngembangkeun teknis kuat, nyaéta salah sahiji usaha tinggi-tech Cina urang.

Leuwih 10 Taun

Garapan Onan Gedong

Watch video

diulas Ku

nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !